Kategorier
Arrangementer Børn og unge Nyheder

Kursus: Førstehjælp for ryttere

Kom til en spændende og sjov eftermiddag, hvor vi får besøg af en professionel redder der vil undervise i praktisk førstehjælp for ryttere.

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” top_padding=”5%” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none” shape_type=””][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”2/3″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_custom_heading text=”ODR inviterer til førstehjælp for ryttere” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

 

Fredag den 26. april 2019, kl. 16-19.

Vil du vide hvordan du skal reagere og handle, hvis en af dine klubkammerater kommer til skade, enten ved ridning eller i omgangen med heste? Kom til en spændende og sjov eftermiddag, hvor vi får besøg af en professionel redder der vil undervise i praktisk førstehjælp for ryttere.

Kurset er for både børn og forældre! Vi ser gerne at alle kommer, da vi skal kunne passe på hinanden i Odense Rideklub.

Vi tænder op i grillen og der vil være fællesspisning med pølser og sodavand når vi er færdige.

Kurset koster 100 kroner pr. deltager (inkluderer 1 x sodavand og 2 x pølser m. brød).

Med venlig hilsen Bestyrelsen

[/vc_column_text][image_with_animation image_url=”301″ alignment=”” animation=”Fade In” border_radius=”10px” box_shadow=”small_depth” max_width=”100%”][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/3″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”center” css=”.vc_custom_1553705157558{padding-top: 20px !important;padding-right: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;padding-left: 20px !important;}”][vc_column_inner column_padding=”padding-5-percent” column_padding_position=”bottom” background_color=”#3b5998″ background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”small_depth” column_border_radius=”10px” column_link_target=”_self” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” column_border_width=”none” column_border_color=”#0a0a0a” column_border_style=”solid” enable_border_animation=”true” bg_image_animation=”fade-in”][divider line_type=”No Line” custom_height=”20″][vc_custom_heading text=”Følg os på
Facebook” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes”][divider line_type=”No Line” custom_height=”20″][nectar_btn size=”medium” open_new_tab=”true” button_style=”regular” button_color_2=”Extra-Color-1″ color_override=”#ffffff” solid_text_color_override=”#3b5998″ icon_family=”none” text=”Klik her!” url=”https://www.facebook.com/groups/263984613720592/”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”center” css=”.vc_custom_1547930200178{padding-top: 20px !important;padding-right: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;padding-left: 20px !important;}”][vc_column_inner column_padding=”padding-5-percent” column_padding_position=”bottom” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”small_depth” column_border_radius=”10px” column_link_target=”_self” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” column_border_width=”none” column_border_color=”#0a0a0a” column_border_style=”solid” enable_border_animation=”true” bg_image_animation=”fade-in”][image_with_animation image_url=”62″ alignment=”” animation=”Fade In” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%” margin_bottom=”5%”][vc_custom_heading text=”Følg os på
Instagram” font_container=”tag:h2|text_align:center” use_theme_fonts=”yes”][divider line_type=”No Line” custom_height=”20″][nectar_btn size=”medium” open_new_tab=”true” button_style=”regular” button_color_2=”Accent-Color” color_override=”#e95950″ icon_family=”none” text=”Klik her!” url=”https://www.instagram.com/odense_rideklub/”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]