I weekenden vandt elevskolen begge afdelinger i gruppe syd (distrikt 7-10), pulje 4 – mod elevskolen fra Fredemarksgård Rideklub.

Rytterne fra Odense Rideklub vandt med samlet 509,04% mod 490,65%.

Et stor tillykke til Emma Andersen, Mie Nielsen, Amalie Larsen, Caroline Rasmussen, der alle red for elevskolen!

Se flere billeder og video fra Elevskole Cup på klubbens Facebook-gruppe.

Elevskole Cup er for alle rideklubber der har en elevskole. Det er en unik cup, der giver alle elevskoleryttere mulighed for at deltage i konkurrencer hos andre klubber, uden at skulle transportere hest eller pony.

Elevskolecuppen er en turnering, hvor elevhold fra forskellige klubber mødes og konkurrerer på de heste, som værtsklubben stiller til rådighed. Rytterne får på den måde erfaring med at ride andre heste, og der kan knyttes venskabsbånd på tværs af klubberne.

Cuppen er landsdækkende og afsluttes med en flot finale i foråret 2018. Så har du lyst til at opleve en ny klubturnering der giver store oplevelser og fællesskab, så er Elevskole Cup lige noget for dig.

Ved deltagelse i Elevskole Cup trænes rytteren omstillings parathed og fleksibilitet. Tænk bare på, en hel sæson igennem at skulle ud og prøve at ride på fremmede heste. En helt ny og spændende oplevelse for de fleste bredderyttere. Det skader jo heller aldrig at se en anden rytter ride den hest, som man sædvanligvis selv rider rundt på.

Følg os på Instagram

Klik her!